Abonnera hela restaurangen

Det finns många högtider att fira

Bröllop

​​​​​​​
Gör ditt livs viktigaste dag till den bästa. Efter er ceremoni har vi fantastisk mat värdig det vackraste bröllopet. Kombinera det med boende precis i närheten och er speciella dag är komplett!

Möhippa

​​​​​​​
Ska din kompis snart kallas Mrs istället för Miss när hon reser? Gör hennes möhippa till en oförglömlig med hjälp av oss. Vi dukar fram med alla hennes favoriträtter och blandar drinkarna!
​​​​​​​

Svensexa


​​​​​​​Vill du göra något speciellt för din kompis som snart ska bli en gift man? Hos oss får du en bra lokal och all mat och dryck ni kan orka att förtära. Vi hjälper dig att göra kvällen till en hit! 
​​​​​​​

Födelsedag

​​​​​​​
Oavsett om det är någon som fyller nio, 19 eller 90 år kan vi hjälpa dig att ställa till med det perfekta födelsedagsfirandet. Vi fixar favoriträtterna, dryckerna och utsökta efterrätter som ni kommer att minnas länge efteråt! 

Minnesstund


​​​​​​​Att minnas en älskad persons liv och hylla deras betydelse i ditt liv är både tufft och vackert. Vi vill att du ska kunna fokusera på det viktiga, medan vi tar hand om maten och ser till att ni hela tiden har allt ni behöver. 
​​​​​​​

Student


Studenten är en av de största milstolparna i en ung människas liv. Varför inte fira det med utsökt mat i vår varma miljö? Tillsammans tar vi fram de optimala rätterna för den här speciella dagen.
​​​​​​​