Restaurang

Besök oss för en varm helhetsupplevelse

En kundupplevelse av högsta kvalitet

Med färska, utsökta råvaror och ett genuint intresse för god mat finns vi här för dig varje dag. Oavsett om det är för en energigivande lunch, en AW med jobbkompisarna eller en avslappnad middag med familjen.
 
För oss på Rönnebergs Sjökrog är det av yttersta vikt att du som gäst får med dig en bra känsla efter att ha varit hos oss. Med det menar vi inte bara den goda maten, utan vi vill att du ska få ett trevligt bemötande och bra service som får dig att vilja komma tillbaka.
 
Vi har fulla rättigheter och kan erbjuda allt från kvalitativa viner för dig som är en finsmakare, en kall öl efter jobbet eller en syrlig drink på fredagskvällen. Kombinera vårt utbud med vår goda mat och du har en kväll att se fram emot.
​​​​​​​

Helheten för dig som gäst

Som gäst vill du såklart ha mer än bara en maträtt. Att gå på restaurang tycker vi ska vara en helhetsupplevelse där vårt fokus ligger på att du ska få ett så bra intryck som möjligt av oss och vår restaurang. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna och anpassar oss efter årstider för att erbjuda säsongsbetonade rätter. När du kommer till oss möts du av en varm miljö, god mat och personal som gör allt för att du ska trivas.

Se meny

Se dryckeslista

Abonnera lokalen